Συνεχίζεται ......

μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με το σχολείο αλλά και στους ανθρώπους που έζησαν και εργάστηκαν στους χώρους του στις ακόλουθες διευθύνσεις

στην zisis1957@gmail.com

Σας ευχαριστώ

Ο Διαχειριστής του blog

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Απόφοιτοι του 1936 και του 1938

Ομολογώ πως πρόκειται για εξαιρετικά ενδιαφέρον μπλογκ ακόμη και για όσους δεν αποφοιτήσαμε από αυτό το σχολείο. Το πιο συγκινητικό για μένα ήταν ότι βρήκα στο μπλόγκ φωτογραφία της μητέρας μου σε ηλικία 12 ετών το 1947. Στην εκδήλωση θα φέρω και τον πατέρα μου που σε λίγο κλείνει τα 90 και είναι από τους παλαιότερους εν ζωή, φαντάζομαι, μαθητές του σχολείου. Απόφοιτος του 1937. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σ' αυτή την προσπάθεια και κυρίως στον Ηλία το Βασιλειάδη που όλοι ξέρουμε πως είναι η ψυχή της προσπάθειας.

Σωτήρης Γκαρμπούνης

Απόφοιτοι 1936
Απόφοιτοι 1938

Κύριε Σωτήρη

Εκ μέρους της Οργανωτικής επιτροπής σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και μαζί με το αφιέρωμα των δύο φωτογραφιών στους αποφοίτους του 1936 και 1938 κάνω μια δημόσια πρόσκληση σε σας και στον πατέρα σας για εκείνο το βράδυ.

Πάντως έτσι κι αλλιώς στις πρώτες θέσεις των επίσημων προσκεκλημένων μας θα υπάρχει μια θέση για τον πατέρα σας.

Γιατί οι καλοί μας δάσκαλοι του σχολείου αυτού πέρα από τις πολλές χρήσιμες γνώσεις που μας προσέφεραν μας έμαθαν να τιμούμε και να σεβόμαστε τους ανθρώπους αυτής της ηλικίας.

Πολύ περισσότερο άλλωστε όταν είναι από τους πρώτους μαθητές του Γυμνασίου Αρρένων Δράμας.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναρτήστε το δικό σας σχόλιο