Συνεχίζεται ......

μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με το σχολείο αλλά και στους ανθρώπους που έζησαν και εργάστηκαν στους χώρους του στις ακόλουθες διευθύνσεις

στην zisis1957@gmail.com

Σας ευχαριστώ

Ο Διαχειριστής του blog

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΣΚΑΚΙ Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα 2009 Νομού Δράμας


- Εξαιρετική διοργάνωση και μεγάλη συμμετοχή για μια ακόμη χρονιά


Διοργανώθηκε και φέτος για 16η συνεχόμενη χρονιά με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαρτίου το Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νομού Δράμας για το 2009.
Την φετινή διοργάνωση ανέλαβε όπως κάθε χρόνο ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Γαλαξίας Δράμας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Νομού Δράμας. Σημαντική ήταν η βοήθεια του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου , του σκακιστικού τμήματος του ΣΦΓΤ Δράμας καθώς και του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου .
Τα έπαθλα των αγώνων ήταν ευγενική χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας

Οι αγώνες διεξήχθησαν στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Δράμας μετά την πρόσκληση του Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου και το παραπάνω Πρωτάθλημα εντάχθηκε στον κύκλο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τα 8O χρόνια από την θεμελίωση του Γυμνασίου Αρρένων Δράμας.
Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή των μαθητών- μαθητριών του Νομού μας οι οποίες έφτασαν τις 111 (εκατόν έντεκα) με κύριο χαρακτηριστικό τον έντονο συναγωνισμό.

Το πρωτάθλημα ήταν 5 γύρων και οι πέντε πρώτοι και το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης προκρίνονται στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που είναι οι αγώνες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Τους αγώνες αυτούς θα διοργανώσει και πάλι την επόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου ο Γαλαξίας Δράμας σε συνεργασία με τον Δήμο Προσοτσάνης.
Στους αγώνες αυτούς θα λάβουν μέρος μαθητές από τους Νομούς Δράμας , Καβάλας , Ξάνθης , Ροδόπης και Έβρου και θα διεξαχθούν στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Προσοτσάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναρτήστε το δικό σας σχόλιο